sverigebagarnlogo

  • Kom igång direkt
  • Testa din marknad
  • Samma priser
  • Samma leveransmodell

 

 

Snabba på din EMV-process

Sverigebagarn är en bifirma till Originalbagarn AB. Med hjälp av Sverigebagarn kan du snabbt och smidigt bli kund hos oss och direkt börja få bröd levererat till dig, utan att ditt egna varumärke är helt färdigt. Du kan alltså oavkortat börja sälja produkter under varumärket Sverigebagarn. Så snart det är klart att användas så levererar vi istället produkter märkta med ditt egna varumärke. Sverigebagarn kan användas under en övergångsperiod, men utan tidsbegränsning. Sverigebagarn tar fullt ansvar för produkterna under tiden du använder tjänsten.

 

Priser

Du köper Sverigebagarns produkter till samma priser som Originalbagarns ordinarie prissättning för motsvarande EMV-produkt. Du kan alltså ha samma marginaler på dina Sverigebagarn-produkter som på kommande EMV-produkter. Kalkylerna innehåller leverans fritt från kaj i Växjö, men som vanligt kan service kring frakt och frys tillhandahållas. Exempelvis har Originalbagarn ett förmånligt avtal med Alwex om infrysning och mellanlagring i deras fryshus i Växjö.

Design

Sverigebagarns bröd levereras i egna designade påsar. Vi säljer produkter som exempelvis Sverigelimpan och Sverigetoasten. Alternativt kan vi i samarbete med dig som kund ta fram påsar som liknar den kommande designen på era egna EMV-påsar men med Sverigebagarns logotyp och kontaktuppgifter. Detta för att underlätta övergången till er egen design och hjälpa varumärket att få en plats på marknaden.

Sortiment

Sverigebagarn tillhandahåller det sortiment som bakas av Originalbagarn. Vi tar dessutom gärna emot unika önskemål på produkter från våra kunder.

Volymer

Volymerna kopplas till övriga kostnadsposter så som specialprodukter, egen design, logistik, infrysning, pallstorlek, lådlock, leveranstid och leveransdag. Ju mer streamlineat desto lägre volymkrav.

Startsträcka

Startsträckan är beroende av omständigheter som exempelvis design, tryck och frakt. Leverans av befintlig produkt i Sverigebagarns egen påse kan ske redan inom 2-6 veckor från det att avtal skrivs.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!